fbpx

Er det muligt at forbedre Selvtillid, Holdning og Tanke?

Opdag verdens #1 BESTSELLER om mental sundhed.

Køb lige nu, og du får GRATIS FORSENDELSE.

En klog mand har engang sagt: «Vi udnytter kun 10% af vores sinds potentiale.»

Med opdagelser, der blev indvarslet som værende større end hjulet eller ilden, er Dianetics blevet ved med at være en bestseller i mere end 50 år. Og med over 20 millioner trykte eksemplarer, der har skabt en hel bevægelse i over 100 lande, er den ubestrideligt både den mest læste og den mest indflydelsesrige bog om det menneskelige sind, der nogen sinde er skrevet.

Her er strukturen og den fulde beskrivelse af det reaktive sind, den hidtil ukendte kilde til mareridt, ubegrundet frygt, ophidselse og usikkerhed, der slavebinder mennesket. Denne bog viser dig, hvordan du kommer af med det og derved kan opnå noget, som Mennesket tidligere kun drømte om: tilstanden clear.

Hvad folk har at sige efter at have læst Dianetik:

«Dianetik fik mig op på et helt andet niveau. Jeg har altid været god til at få succes, men Dianetik bragte mig til det punkt, hvor jeg kunne opnå noget virkelig stort uden forhindringer.»
John Travolta
Skuespiller
«Jeg observerer, forstår, beslutter og handler. Ikke mere indre konflikt. Takket være Dianetik opnår jeg mine mål.»
Chick Corea
22 gange Grammy-vinder, jazzlegende
«Jeg har læst hundredvis af bøger om succes og lykke, og den vigtigste bog, jeg har læst, er Dianetik. Den forklarede, hvordan man kunne slippe af med begrænsende tænkning, usikkerhed og ødelæggende adfærd, som begrænsede mit potentiale.»
Grant Cardone
CEO, iværksætter, international taler
«Jeg har altid elsket det, jeg laver, men Dianetik gjorde mig i stand til at kunne nyde det endnu mere. At kende sig selv, have tillid til sig selv og sine beslutninger betyder alt. Dianetik gjorde dette muligt for mig.»
Erika Christensen
Film- og tv-skuespillerinde

Køb lige nu, og du får GRATIS FORSENDELSE.

Personlig udvikling – lær at udnytte dit potentiale

Leder du efter et værktøj, som du kan bruge lige nu og her, og som kan hjælpe dig med din personlige udvikling og selvudvikling?

Med denne selvhjælpsbog kan du lære dig selv bedre at kende. Bogen giver svar på hvordan sindet virker, hvordan det er bygget op og på hvilken måde du kan bruge den viden til at stå meget stærkere med de udfordringer du står overfor.

Bogen henvender sig til alle, som ønsker at videreudvikle deres personlige potentiale. Ønsker du at blive bedre til at udnytte dine ressourcer, overvinde blokeringer og negative tanker og adfærd og få en mere konstruktiv og positiv tilgang til livet og dine udfordringer, så er denne bog helt sikkert noget for dig.

  • Opnå større selvindsigt og selverkendelse, så du kan udnytte dit fulde potentiale
  • Blive mere proaktiv, få større indflydelse på dit liv og nå dine målsætninger
  • Blive mere positiv, få større power og flere handlemuligheder
  • Nedbryde negative tanker og åbne op for nye og kreative tankemønstre
  • Øg din livsenergi og find nye motiverende mål – og vide, hvordan du skal nå dem
  • Med selvudvikling, får du større selvtillid og tro på dig s

Køb lige nu, og du får GRATIS FORSENDELSE.