Højere IQ - hvad står i vejen?

Er vores reaktioner i livet blot en naturlig konsekvens af de situationer, som vi konfronteres med? Eller sættes de i gang, som en anden automatik, der pludseligt tager kontrollen og herredømmet over os?

Og de reaktioner – er de kun følelser, eller går de langt dybere og påvirker selve tænkeevnen, ja IQ’en?

Ikke alle reaktioner er lige rationelle. Nogle gange fortryder vi en overdreven voldsom reaktion. Andre gange reagerer vi næsten for lidt, og det kan være lige så katastrofalt. Hvad er det, der som en kommando fra en hypnotisør pludseligt kan tage styringen? Og kan samme mekanisme skabe pludselig frygt og bekymring uden faktisk grund?

Det Reaktive Sind er ikke en del af dig, men det føles sådan. De fleste ting, som du ikke kan lide ved din egen personlighed er faktisk ikke dig, men en adskilt kraft, som kan få dig til at gøre næsten hvad som helst.

Du kan få kontrollen over det, og det er en fantastisk opdagelserejsende direkte ind i dit eget univers.

Langt størstedelen af dine resurser er optaget af det Reaktive Sind, og kun lidt er ladt tilbage til at leve og klare dagligdagen. Frigør din mentale kapacitet.

Opdag kilden til stress usikkerheder bekymringer


Opdag hvorfor du ikke kan opnå dit fulde potentiale.

Køb lige nu, og du får GRATIS FORSENDELSE.

“Med Dianetik terapien kørte vi igennem nogle  hændelser fra mit liv.
Bagefter følte jeg en ro og en stilhed som var meget ny for mig.
Disse hændelser havde påvirket mig utroligt negativt og gjort mig anspændt, nervøs og rastløs.
Nu oplever jeg en indre ro.”

S.S

“Jeg har mærket den forskel, at jeg er blevet mere frisk på at klare udfordringer uden at give op på forhånd.
Jeg nærmest kaster mig ud i tingene.”

Sai

“Jeg fik styr på, hvad der virkelig havde præget mig tidligere, så jeg faldt til ro.
Bogen forklarede mange af de mekanismer, som jeg oplevede i mit indre.
Jeg havde altid haft en ubehagelig følelse, som jeg ikke kunne forklare. Den forsvandt ved hjælp af Dianetik terapien.”

Rene

“Da jeg læste bogen, Dianetik, gav hele det område, der hedder sindet og tanker, pludselig mening;
da der er oven i købet er redskaber i bogen, man kan bruge, når man vil hjælpe sine nærmeste.
Senere lavede jeg et kursus og gik i gang med at lære teknikkerne beskrevet i bogen for alvor.
Det har jeg aldrig fortrudt, for nu er det simpelt at hjælpe og jeg elsker at hjælpe.”

Marie

“Da jeg læste Dianetik bogen tænkte jeg, kan det virkelig være rigtigt at der er en der ved hvad han snakker om? Med andre ord jeg var skeptisk, for jeg havde læst en del om hjælp til selvhjælp bøger, og jeg havde ikke fundet noget håndgribeligt. Men det skal jeg love for er der er i den her bog. Da jeg stiftede mere bekendtskab med teknikkerne i bogen kunne jeg bruge det med det samme.

Det er en hjælp til én selv og et værktøj til at hjælpe andre med.”

Niels K.

“Jeg købte bogen og blev positivt overrasket. Pludselig forstod jeg mig selv og mine reaktioner bedre.
Ved hjælp af Dianetik metoden har jeg fået bearbejdet uheldige og smertefulde hændelser,
så jeg ikke længere er påvirket negativt.”

Grethe B.

“Jeg havde ledt længe efter svar på menneskelig opførsel uden at finde noget, der gav mening.
Da jeg blev præsenteret for Dianetik bogen, fandt jeg for første gang en forklaring på sindet og negative tanker.”

L.O.

Køb lige nu, og du får GRATIS FORSENDELSE.

Find svarene:

Køb lige nu, og du får GRATIS FORSENDELSE.

Kender du dit sinds virkelige potentiale?

Her er L. Ron Hubbards egen historie om udviklingssporet og rejsen gennem to årtier til opdagelsen af det Reaktive Sind, der oprindelige blev skrevet til et landsdækkende blad med henblik på at udkomme samtidig med Dianetics: Den moderne videnskab om mental sundhed.

Køb lige nu, og du får GRATIS FORSENDELSE.