Opnå dine mål og udnyt dit fulde potentiale

Ligesom du kan træne dine evner indenfor regning eller sprog, kan du også forøge dit potentiale og din intelligens, til at blive langt større og dermed forøge evnerne. En berømt matematiker har udtalt at man kun udnytter ca. 10% af sin intelligens og evener. Det kan være du gerne vil have styrket din hukommelse. Eller forøge din reaktionstid og din årvågenhed og blive skarpere til det du gerne vil, lave hurtige beregninger og konklusioner. I det hele taget få tankerne og intelligensen til at fungerer hurtigere og blive meget skarpere. Prøv at stille dig selv disse spørgsmål:

Selvom dit potentiale til tider har været overskygget af ens dårlige erfaringer, negative tanker og andre barrierer – er dit iboende potentiale der stadig og kan forbedres.

Hvordan dit humør påvirker dit potentiale

Dit potentiale og intelligens hænger også sammen med dit humør. På gode dage har man overskud til langt mere end på en dårlig dag.

Og ikke mindst skavankerne der gnaver. Og dine forskellige perceptioner og sanser som for eksempel syn, hørelse og lugt. Findes der en måde hvor man selv kan afhjælpe disse ting?

Denne selvhjælpsbog uddanner dig i hvordan disse emner hænger sammen, og giver dig værktøjer til at forøge dit potentiale indenfor de forskellige emner. Og det er op til dig hvor meget du kan udvide dit potentiale. Hvor god kan du mon blive? Kort og godt – det er et eventyr.

Opnå dine drømme og nå dit mål

Uanset hvor stort dit iboende potentiale er, kan det blive større. Og du vil lære dig selv meget bedre at kende og vide en masse nye ting om dig selv. Det er som en opdagelsesrejse i dit eget liv. Med disse værktøjer kan du styrke din selvtillid, få et større selvværd og sige farvel til usikkerheden i de områder i livet hvor du har problemer og støder på forhindringer. Det kan være indenfor dit arbejde, stress, karrierer, din indkomst.

Er du din egen ven? Styrk din selvtillid

Sandsynligvis er du nok den mest forsømte ven, du har. Og ofte er det sådan, at før du kan være en rigtig ven og have overskud til omverdenen, må du ført have overskud til at være dig selv og blive ven – med dig.

Igennem livet, har man været dygtig til at kritiserer sig selv, eller blevet overbevist af andre at man ikke er god nok. Og nu er det på tide at du slår et slag for den bedste ven, du nogen sinde vil få – nemlig dig selv.

Tænk på hvor meget stress man ofte forårsager på sig selv. Usikkerhed og negative tanker hos sig selv, kan stoppe en, før man overhovedet tager det første skridt i den retning man egentlig gerne ville og forhindre en i at gå den vej man først tænkte på.

Lær dig selv at kende og forøg dine muligheder i livet

Første skridt på den vej, er at finde ud af hvad du er og hvad du kan blive. Lær dig selv at kende. Hvad er dit mål? Hvor kommer du fra og hvor er du på vej hen? Når du ved det, og ved hvad der motiverer dig og din adfærd og dine beslutninger i livet, så har du det grundlæggende svar på plads.

Dit vigtigste våben er din evne til at tænke og din fornuft. Din evne til at ræsonnere for at lave de bedste beslutninger for dig og dit liv. Din evne til at tænke, analyserer og konkluderer. Du bruger din fornuft til at tilpasse dig bedst muligt i nye omgivelser, overleve, omstille dig. Din fornuft og din evne til at ræsonnerer er dit bedste våben.