Det har mere end blot forundret mig...

Igennem de mange år, som jeg har praktiseret Dianetik-metoden, er der en ting, som konstant har forundret mig; og det er hvor meget smerte og emotionel kraft sindet faktisk kan indeholde, og hvor stor en effekt det har på det enkelte individ. 

Men lige så hårdtslående alle de oplevelser og hændelser har været i en persons liv, lige så imponerende er det at se, hvad der sker, når kernen i dem bliver afklaret og personen når til erkendelser og afklaringer om hvorfor han lige reagerede som han gjorde i livet. Den frigørelse og det “løft”, som de øjeblikke giver personen – og faktisk også mig – det er det hele værd. 

Jeg håber, at også du vil benytte dig af den mulighed, som Dianetik-terapien har at tilbyde dig. 

Hvis du gerne vil se, hvordan metoden virker, så har du muligheden her på tirsdag kl. 16:30 på Nytorv 11 i København. Det ville glæde mig at se dig. 

– Rikke Jørck Dianetik Auditor

Live Dianetik Demonstration

Ja tak, jeg vil gerne tilmelde mig Workshoppen, hvor Dianetik Auditor Jan Hansen leverer metoden på scenen.
Tirsdag
d. 4. juni kl. 16:30. Nytorv 11, 1450 København K.   PRIS: GRATIS